Uitgevers en regiomarketeers

Via C-Feed ontvangt u het volledige culturele aanbod door middel van één enkele feed en kunt u een complete uitagenda plaatsen op websites, in apps en in gedrukte media

Complete content
C-Feed biedt een feed van vrijwel alle theater- en filmvoorstellingen, concerten, tentoonstellingen en dagrecreatie van Nederland. De feed bevat tekst en beeld van producties, speellijsten per locatie en een groot aantal recensies, inclusief de sterwaarderingen en citaten uit de belangrijkste nationale media.

Altijd up-to-date
Doordat C-Feed de content ophaalt uit de kassasystemen en websites van organisatoren is het altijd compleet en up-to-date. Hierdoor heeft u altijd en automatisch het meest actuele programma beschikbaar.

Redactie
De redactie van C-Feed redigeert alle content zorgvuldig en voegt deze, indien nodig, samen met die vanuit andere bronnen zoals recensies, beeldmateriaal en speeldata op andere locaties. Hierdoor is de kwaliteit van de feed gegarandeerd.

Efficiëntie
Alle data wordt door ons op een eenduidige wijze aangeleverd, waardoor het complete aanbod efficiënt verwerkt kan worden.
C-Feed onderhoudt de koppelingen met de achterliggende bronsystemen zodat wijzigingen hierin voor u geen impact hebben.

ICIN
C-Feed is de uitgever van het ICIN: een unieke code die aan elk stuk content wordt toegevoegd. Met deze code kunnen alle kaartverkoopsystemen en websites op een universele manier gegevens uitwisselen.

Op maat
De feed kan als abonnement nationaal, regionaal of per categorie afgenomen worden. Voor de redactie en het onderhouden van de feed betaalt u een fee die afhankelijk is van de hoeveelheid afgenomen data en het bereik van uw uitgaven.

Meer info?

Emailadres

Naam

Organisatie

Telefoonnummer