Organisatoren

TicketFeed maakt het mogelijk om via één koppeling uw programmering en eventuele kaartverkoop te delen met een groot aantal websites, apps en overige kanalen

Compleet en altijd up-to-date
C-Feed haalt het programma op uit uw kassasysteem of website. Hierdoor is C-Feed altijd compleet en up-to-date. Speciale evenementen kunnen ook handmatig worden toegevoegd.

Redactie
De redactie van C-Feed redigeert alle content die binnenkomt en voegt deze indien nodig samen met die uit andere bronnen, zoals recensies, beeldmateriaal en speeldata op andere locaties. Op deze manier is het volledige culturele aanbod op een eenduidige manier beschikbaar voor uitgevers.

Efficiëntie
Lokale en landelijke media kunnen uw programma (automatisch) ophalen bij C-Feed, zodat u dit niet meer zelf hoeft te verspreiden. C-Feed verzorgt het onderhoud van de koppeling met uw kassasysteem of website, zodat de afnemers van uw content niets merken van een mogelijke wijziging in kassasysteem of website.

Gratis voor organisatoren
Er zijn voor organisatoren geen kosten verbonden voor het aansluiten op of het verspreiden van content via C-Feed. Uitgevers betalen een kleine bijdrage per jaar voor de redactie en het onderhoud van de koppelingen.

ICIN
C-Feed is de uitgever van het ICIN: een unieke code die aan elk stuk content wordt toegevoegd. Met deze code kunnen alle kaartverkoopsystemen en websites op een universele manier gegevens uitwisselen.

Kaartverkoop via C-Feed
Via C-Feed’s zusje C-Partners kunt u kaartjes verkopen via een groot aantal wederverkopers, zoals kaartjes.nl, tour operators en regionale websites. Wij nemen u graag de administratieve lasten van het werken met wederverkopers uit handen en kunnen u in contact brengen met wederverkopers die aansluiten bij uw doelgroep. C-Partners ontvangt voor deze service een kleine vergoeding per kaartje.

Meer info?

Emailadres

Naam

Organisatie

Telefoonnummer